150.000 senioren ontvangen krant ‘Senioren Limburg’

De komende dagen ontvangen 150.000 senioren, via gerichte huis-aan-huisverspreiding, de informatiekrant ‘Senioren Limburg’. Blikvanger is Felix Meurders, de uit Limburg afkomstige bekende radio- en televisiepresentator en journalist. Onlangs ontving hij de ere-zilveren Reissmicrofoon, een prestigieuze radioprijs. In de krant allerlei informatie over gezondheid, veiligheid, ouderenadvisering en mentorschap. Daarnaast komen de nodige KBO-afdelingen in beeld met de activiteiten die zij voor senioren organiseren. Daarmee geeft de krant een mooi totaalbeeld van waar de KBO voor staat. In de krant ook een aanbod om lid te worden van de KBO. Wie nu lid wordt, ontvangt een bioscoopbon ter waarde van 10 euro. En daar komen de vele voordelen die de KBO biedt dan nog bij! Kortom: een aanrader!