KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging!

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met elke dag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer dagelijks verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts. Dat is goed nieuws voor alle senioren en alle andere mensen die tijdens deze coronacrisis grotendeels aan huis gekluisterd zijn. KBO en L1 steken hen graag een hart onder de riem. Samen zorgen we ervoor dat we  deze ingewikkelde tijd zo goed en gezond mogelijk doorkomen.

Er worden 30 uitzendingen gemaakt. Daarmee kunnen we 6 weken achter elkaar dit programma aanbieden. Daarna worden alle uitzendingen nog een keer herhaald. Ze zijn ook op een ander moment terug te kijken, beschikbaar op YouTube en via de website van KBO Limburg. In deze nieuwe serie zal ook (gezonde) voeding uitgebreid aan bod komen. Naast bewegen ook heel belangrijk voor een gezonde leefstijl.

Zo blijft Limburg de komende 3 maanden lekker én verantwoord in beweging!