Senioren die digitaal actief willen worden kunnen een tablet winnen!

Steeds meer senioren zijn digitaal actief. Maar vooral de oudere senioren willen, terecht, niet de digitale snelweg op gedwongen worden. Maar… die digitale snelweg heeft ook 80-plussers veel te bieden om het leven makkelijker en vooral ook leuker te maken. KBO Limburg wil daar graag bij helpen en is op zoek naar senioren die nog niet digitaal actief zijn, maar dat toch wel willen worden. Wie daarvoor de beste argumenten heeft, kan een tablet winnen en de ondersteuning van een tabletcoach!
Kent u of ken jij zo’n senior die dat misschien best zou willen? Help hem of haar dan om een brief of mail te sturen naar: KBO Limburg, postbus 960 6040 AZ Roermond of info@kbolimburg.nl . Geef daarin antwoord op de volgende vragen: waarom wil hij/zij graag digitaal actief wilt worden. Wat zou hij/zij met een tablet kunnen/willen doen? Hoe kan een tablet het leven makkelijker of leuker maken? Waarom die stap nog niet gezet?
Uit de reacties kiezen we er 3 winnaars. Zij krijgen van KBO Limburg een tablet en begeleiding van een tabletcoach. Voorwaarde is wel dat we verslag mogen doen van de ervaringen in onze media: Senioren Limburg, website en Facebook. Daarmee helpen we dan weer andere senioren om ook de digitale stap te zetten. Reacties moeten uiterlijk 15 mei binnen zijn bij KBO Limburg.