Doe mee met peiling over woonwensen van Limburgse 50-plussers!

Ben je 50-plusser en woon je in Limburg? Dan horen wij graag welke woonwensen jij hebt. Het Netwerk Senioren Limburg (NSL) legt je een belangrijk thema voor i.s.m. Burgerkracht Limburg en KBO Limburg.
Het gebrek aan geschikte woningen voor senioren is namelijk landelijk een grote zorg. De overheid stimuleert senioren om langer thuis te blijven wonen. We zijn benieuwd wat jij nodig hebt om thuis te blijven wonen, misschien tot op hoge leeftijd. Zelfs als er zorg nodig is of als je slecht ter been raakt. Je kunt in deze peiling ook aangeven hoe belangrijk je het vindt dat burgers hierover binnen jouw gemeente meepraten.
 
Resultaten gaan naar gemeenteraadsleden
NSL, KBO Limburg en Burgerkracht Limburg willen de resultaten van deze peiling graag meegeven aan (toekomstige) gemeenteraadsleden.
Wij roepen hen op om lokaal met de uitkomsten aan de slag te gaan, samen met de (Lim)burgers, tijdens en na de gemeenteraadsverkiezingen in maart.
 
Jouw mening doet ertoe, dus laat je stem horen!
De ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
De vragenlijst kan worden ingevuld t/m 22 december 2021.
Als het niet lukt om de vragenlijst zelfstandig in te vullen, kun je wellicht de hulp inroepen van iemand die je ook helpt bij het invullen van andere formulieren.
 
KLIK HIER om direct naar de peiling te gaan.