KBO Limburg zoekt consulent: begeleider, adviseur en vraagbaak voor vrijwilligers

KBO Limburg is op zoek naar een nieuwe consulent voor Noord- en Midden-Limburg.  Een ‘spin in het web’ voor de afdelingen als begeleider, adviseur en vraagbaak van en voor vrijwilligers. Maar ook iemand die projecten kan opzetten en begeleiden rondom thema’s als eenzaamheid, beweging en digitale ontwikkeling van en voor senioren. Iemand die mee wil bouwen aan het netwerk van KBO Limburg op provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau en verbindingen leggen tussen de lokale KBO afdelingen en gemeenten en netwerkpartners. Ook informatiebijeenkomsten organiseren en begeleiden en zelf presentaties en workshops geven, behoren tot het takenpakket. Alles bij elkaar een boeiende functie bij een organisatie die er toe doet voor senioren!

Misschien iets voor jou? Bekijk dan de volledige vacaturetekst en solliciteer. We kijken uit naar je reactie.

Consulent Noord- en Midden-Limburg (17-24 uur)