Hoge korting voor KBO-leden voor Be!eef in Utrecht van 10 t/m 14 september
In september staat de Jaarbeurs in Utrecht weer in het teken van de 50-plussers. Dit keer met een nieuwe naam: Be!eef later is nu! Ook de KBO is van de partij met een stand. Bovendien mogen we dit jaar een aantal presentaties verzorgen. Maar er is natuurlijk nog veel meer te beleven. Op het centrale podium treden elke dag artiesten op, zoals Karin Bloemen, George Baker en Edsilia Rombley. Er is ook een uitgebreid programma van presentaties en workshops. Alle reden dus om Be!eef te bezoeken. Voor de prijs hoeft u het in elk geval niet te laten.
Hoge korting voor KBO-leden!
Dankzij de samenwerking van KBO met de beursorganisatie is het voor onze leden dit jaar extra aantrekkelijk om dit evenement te bezoeken. Wie vóór 12 juli tickets koopt, betaalt niet de reguliere prijs van €25,- en ook niet de prijs met korting van €22,50, maar slechts €10,- (excl. 1 euro administratiekosten) Bestel tickets op www.beleefevent.nl/tickets/ Voeg na het invoeren van het aantal tickets meteen de kortingscode toe. Die is te vinden in Ons Magazine juli/augustus op pagina 21. U ziet dan dat de prijs wordt aangepast.
We ontmoeten u graag op Be!eef Later is Nu!
Nog geen lid? Dan is het nu een goed moment om lid te worden. Klik in de menubalk rechtsboven op lid worden. Na ontvangst van uw inschrijving sturen we u de kortingscode toe.