Benieuwd wat er bij de KBO allemaal gebeurt?Lees ons Jaaroverzicht!

KBO Limburg is de grootste seniorenorganisatie van Limburg met ruim 26.000 leden, verdeeld over 104 afdelingen die verspreid zijn over heel Limburg (klik in de menubalk op afdelingen). Samen staan we voor omzien naar elkaar en opkomen voor onze belangen. Elke week zijn er allerlei activiteiten bij onze afdelingen. Er wordt gefietst en gewandeld, gesport en gekaart, er zijn excursies, maar ook workshops en themabijeenkomsten. In het Jaaroverzicht 2023 bieden we van maand tot een greep uit al die activiteiten. Het overzicht is verre van compleet, maar geeft wel een goed beeld van waar we als KBO voor staan. 

Nieuwsgierig? Klik op de afbeelding! 

 

Nog geen lid? Dan krijgt u met dit jaaroverzicht vast zin om u bij ons aan te sluiten. Van harte welkom!

Lid worden