KBO Limburg zoekt een spin in het web
KBO Limburg is op zoek naar een secretaresse voor 20 uur per week. Je bent de spin in het web en biedt administratieve ondersteuning op allerlei gebied. Je bent het aanspreekpunt voor vrijwilligers, voor leden én (nog) niet-leden, maar ook voor je collega’s.
Je bent administratief handig en secuur, kunt goed organiseren en je vindt het leuk om met mensen en vooral ook senioren om te gaan. Je hebt een relevante opleiding op MBO 4 niveau, ruime ervaring in een vergelijkbare functie en bent goed bekend met Microsoft Office waaronder Word, Excel en PowerPoint.
Interesse? Stuur je sollicitatie, inclusief een actueel CV, uiterlijk 22 augustus naar: yvonne.janssen@kbolimburg.nl
onderwerp: “Sollicitatie secretaresse”.
De eerste selectiegesprekken vinden plaats op 7 en 9 september a.s.
Voor meer informatie: Yvonne Janssen, managementassistente (0475-381740)