Ziekteverzekering

Senioren kiezen met zorg ! 

Bel de informatielijn zorgverzekeringen ingesteld voor u !! 
Unie KBO: tel. (073) 6123475 
Op werkdagen van 9.30-12.30 uur 

Specifieke vragen over de nieuwe collectieve zorgverzekering dient u te bellen met Zilveren Kruis Achmea Telefoon 0900-8435 of 0900-9674 

Vermeld het collectiviteitsnummer 20 7000 837 

Speciale ouderen-polis Unie KBO zorgt voor ledenaanwas: teller staat op ruim 20.000 nieuwe aanmeldingen! 

Steeds meer ouderen zien de voordelen van deze polis in! Niet alleen beantwoordt het telefoonteam allerlei vragen over de collectieve verzekering, er worden per dag honderden nieuwe leden ingeschreven! En de teller staat nog steeds niet stil. Veel mensen willen gebruik maken van dit aantrekkelijke aanbod dat de Unie KBO heeft samengesteld met Zilveren Kruis Achmea. 

Wilt u de info van Zilveren Kruis Achmea lezen op internet surf naar de site http://www.zilverenkruis.nl/uniekbo (coll.Nr.is 207000837) 

Zorgverzekeringen vergelijken raadpleeg de website 

Collectieve zorgverzekering sterk vernieuwd! 

De Unie KBO zet de komende jaren de succesvolle samenwerking  met Zilveren Kruis Achmea voort. Bij de onderhandelingen over de nieuwe collectieve zorgverzekering heeft de Unie KBO vooral ingezet op compensatie van de versoberingen binnen het verplichte basispakket en andere overheidsmaatregelen. zoals het verplicht eigen risico van € 260,-. Daarom biedt deze verzekering naast de gangbare kortingen tevens een aantal premievrije extra’s, waaronder negen extra behandelingen fysiotherapie, een gedeeltelijke vergoeding voor een sta-op-stoel, en een vaste éénmalige vergoeding van € 17,50 van het lidmaatschap zelf. Voorwaarde is wel het afsluiten van één van de aanvullende Beter Af Plus Polissen. Bovendien betaalt de verzekerde geen eigen risico bij een zevental veelvoorkomende vergoedingen.