Winkelreis naar Breda
De KBO Gennep organiseert op dinsdag 5 oktober een winkelreis naar Breda. 

We vertrekken om 09.30u vanaf de Goede Herder aan het Europaplein in  Gennep en zijn uiterlijk 17.00u weer thuis. Kosten €17.=
Omdat er nog plaats is in de bus willen we graag leden van omliggende KBO verenigingen in de gelegenheid stellen zich ook voor deze reis in te schrijven. Men kan hiervoor Annie Vorstenbosch bellen  (0485-513855) of mailen coordinatorkbo@gmail.com

De reis naar Breda – met Munckhof – start om 09.30u op het Europaplein in Gennep. Hierdoor bent u op tijd in Breda om de tweede helft van de ochtend- markt mee te nemen. In Breda kunnen shopliefhebbers hun hart ophalen. Je struint er langs de mooie designwinkels in het Ginneken, of neemt een kijkje in het intieme winkelhof ’t Sas, de prachtige Houtmarkt of de overdekte Barones. Daarnaast zijn er talrijke pleintjes met terrassen waar u kunt genieten van de Brabantse gastvrijheid.

 

Wil je verder nog weten wat Breda te bieden heeft? Klik hier.

(Schuif op de pagina even naar onderen, er is al gesorteerd op 5 oktober).”

namens de KBO Gennep

Paul Mengelberg
activiteitencie