Senioren Limburg met Beppie Kraft en nog veel meer!

Al gelezen? Senioren Limburg nummer 4? Met een mooi interview met Beppie Kraft die het optreden zo mist, gewoon omdat ze de mensen graag blij maakt. En dat doet de nachtegaal van Limburg met haar liedjes. Verder in het blad een oproep om belastinginvuller te worden bij de KBO en een leuk en spannend kaartspel, Cartamore, bedacht door senior Piet van Eekelen. Maar ook een reportage over Stichting Podium Plus die 50-plussers de mogelijkheid biedt om te zingen of muziek te maken. Jonge mantelzorger Anne komt aan het woord en pastoor Marcus Vankan, groot fan van Sint Nicolaas, Nan Paffen van Klooster Wittem en Peter en Nanny Spronck die proberen de schwung erin te houden in tijden van Corona.

Kortom de moeite waard om te lezen!

Senioren Limburg 2020 nr 4 ML