Veel afdelingen actief in de zomer

De zomerperiode is voor veel mensen een heerlijke tijd. Er hoeft niet zoveel, weinig vergaderingen, gewoon even rustig aan doen. Voor senioren is het soms ook een lastige periode. Kinderen en kleinkinderen gaan op vakantie, vaste activiteiten liggen stop, het is vaak een stuk stiller in de straat en dan ligt eenzaamheid op de loer. Gelukkig zijn er veel KBO afdelingen waar de vaste activiteiten gewoon doorgaan. Sterker nog, er worden vaak ook extra activiteiten georganiseerd. Zoals KBO Groot Stein waar deze zomer twee Vergeet-me-niet-dagen op het programma stonden. Veel belangstelling en een groot succes. Mooi initiatief!

Lokale Omroep Stein maakte er ook nog een mooie reportage van. Nieuwsgierig? https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=-GShkxzXz9M