Ontmoet KBO Limburg op BeleefPlus op 27 en 28 september in Venray

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2019 opent de Evenementenhal Venray opnieuw haar deuren voor de meest veelzijdige 50-plus beurs: BeleefPlus. Tijdens deze twee dagen is er van alles te zien en te beleven voor de actieve vijftigplusser! Ook de KBO is van de partij, met informatie en de Petje-op-petje-af-quiz gepresenteerd door Suus en Bibi.

BeleefPlus biedt informatie over gezondheid en beweging, financiën, veiligheid en testamenten. Maar ook over uitstapjes, reizen en vrijetijdsbesteding. Op het centrale podium o.a. een sprankelende modeshow van De Brug Modeservices en op vrijdag ook dansdemonstraties van Dansstudio Dancy uit Venray. Ook bij de verschillende stands is van alles te beleven. Zo biedt de Hoorbus van Van Boxtel hoorwinkels een gratis hoortest die binnen 10 minuten duidelijkheid biedt over het gehoor. Brandweer Limburg-Noord helpt bij het voorkomen van brand en in de Experience Unit kan iedereen zien en beleven hoe te handelen als er toch brand ontstaat. Nieuw zijn de VR-brillen waarmee je kunt ervaren hoe het is om te moeten vluchten én ontdekt welke keuzes er dan gemaakt moeten worden. Zin om actief bezig te zijn? Dat kan bij de Golf- en Countryclub Geijsteren: een balletje slaan én kans maken op mooie prijzen. Fitwinkel Helmond biedt een kort bewegingsprogramma om spieren te activeren en te versoepelen!

Als grootste seniorenorganisatie van Limburg mag KBO Limburg natuurlijk niet ontbreken op BeleefPlus. We bieden informatie over de KBO en gaan graag in gesprek over wat senioren beweegt en wat ze van de KBO verwachten. Doe ook mee de ‘Petje op, Petje af quiz’. Onze sprankelende quizmasters Suus en Bibi testen ieders kennis over Limburg op velerlei gebied. Wie het langst zijn of haar petje op het goede moment op of juist afzet, wint een leuke prijs. Onder alle winnaars wordt een dagprijs verloot.

Gratis toegang

Zin in een gezellig en informatief dagje uit? Breng dan een bezoek aan BeleefPlus Venray! Leden van KBO Limburg hebben op vertoon van de ledenpas, samen met één introducee, gratis toegang. Geen zin om te wachten aan de kassa? Bestel dan een gratis e-ticket via www.kaartenbeleefplus.nl , dat kan tot en met 20 september!

Openingstijden BeleefPlus Venray

Vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2019 tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Kijk voor het actuele deelnemersveld en het volledige programma op www.beleefplus.nl