Coronavirus: kantoor gesloten, omzien naar elkaar en Ouderen-Infolijn geopend

Het coronavirus houdt ons in zijn greep. Een moeilijke tijd voor ons allemaal, maar zeker voor senioren die nu extra kwetsbaar zijn. Uiteraard ontkomt ook de KBO niet aan het nemen van de nodige maatregelen. Wij volgen daarbij vanzelfsprekend de instructies van de overheid.

Dat betekent dat in elk geval tot en met 28 april onze medewerkers thuis werken en dat we maar beperkt telefonisch bereikbaar zijn.  Wij vragen iedereen om zoveel mogelijk contact te zoeken via de mail  info@kbolimburg.nl . Als dat erg ingewikkeld is, kunt u naar kantoor bellen en een bericht inspreken. Wij nemen dan contact met u op.

Dat is de zakelijke kant van het verhaal. Maar belangrijker is de menselijke kant. Vandaag steekt Gouverneur Theo Bovens in Dagblad De Limburger alle Limburgers een hart onder de riem. Hij roept ons allemaal op om vooral om te zien naar elkaar en goed voor elkaar te zorgen. Vandaag hebben we alle 123 KBO-afdelingen in Limburg gevraagd om daarbij te helpen.

KBO PCOB staat klaar om senioren een luisterend oor te bieden en antwoord te geven op mogelijke vragen.

Hiervoor is vandaag een speciale telefoonlijn geopend: de Ouderen-Infolijn: 030-3 400 600
bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Wij wensen iedereen, maar vooral onze senioren heel veel sterkte in deze ingewikkelde tijd.