Opfriscursussen verkeerskennis in Heerlen, Kerkrade en Voerendaal

Ben je boven de 55, een ervaren automobilist en inwoner van de gemeente Kerkrade, Heerlen of Voerendaal? Meld je dan aan voor de opfriscursussen verkeerskennis die Veilig Verkeer Nederland in opdracht van deze gemeenten organiseert. Een gratis 3-daagse opfriscursus (per dag 2 uur) over de veranderde verkeersregels. Onder het genot van een kopje koffie of thee praat een gecertificeerde rij-instructeur de deelnemers bij over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Als deelnemer aan deze cursus kun je je ook aanmelden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto (geheel vrijblijvend). Meer informatie hierover ontvang je tijdens de cursus.

De cursussen worden gegeven op de volgende dagen/tijden (je wordt alle dagen verwacht):

Kerkrade: maandag 8,15 en 22 november, steeds van 13.30-15.45 uur. Aanmelden: https://vvn.nl/opfriskerkrade

Heerlen: woensdag 13, 20 en 27 oktober, steeds van 10.00-12.15 uur. Aanmelden: https://vvn.nl/opfrisheerlen

Voerendaal: dinsdag 23, 30 november en 7 december, steeds van 10.00-12.15 uur. Aanmelden: https://vvn.nl/opfrisvoerendaal

 

Iets voor jou?

Je kunt je tot twee weken voor aanvang van de cursus inschrijven via de vermelde links van Veilig Verkeer Nederland of tijdens kantooruren bellen met 088-5248850. Deelname is gratis, maar let op: vol=vol!  Je ontvangt een week voor aanvang van de cursus een bevestiging met de locatiegegevens.

(Onze opfriscursussen zijn georganiseerd volgens de huidige RIVM richtlijnen, indien de bijeenkomst niet door kan gaan door aangescherpte RIVM richtlijnen kunnen we je een online versie aanbieden)