Nieuwe uitgave Senioren Limburg met o.a. Ralf Bodelier

Deze week ontvangen de leden van KBO Limburg het magazine Senioren Limburg. In deze uitgave o.a. een interview met Ralf Bodelier die momenteel de omgekeerde kruistocht loopt van Jeruzalem naar het Belgische Bouillon om, naar eigen zegen ‘ de wereld te begrijpen’. Ook een uitgebreid verhaal over de seniorvriendelijkheid van de gemeente Mook en Middelaar en Ad Hugens uit Landgraaf vertelt vol passie over zijn volkstuin. Ook het nieuwe project van KBO Limburg ‘Samen tegen eenzaamheid komt uitgebreid aan bod. En verder o.a. verhalen over Parc Imstenrade dat roze kleurt, de komende Passiespelen in Tegelen, onze belastinginvullers en ouderenadviseurs en het 900-ste lid voor KBO Groot Stein. Veel leesplezier!

Senioren Limburg nr 1 mrt 2020 ed ML