KBO-ers zien om naar elkaar

Deze maand hebben de medewerkers van KBO Limburg een belronde gehouden langs alle 122 KBO-afdelingen. Op de eerste plaats om te vragen hoe het hen vergaat in deze coronacrisis. En of er binnen de afdeling mogelijk ook leden zijn getroffen door het coronavirus. Een behoorlijk deel van onze leden behoort immers tot de kwetsbare senioren. Met name in de regio’s Westelijke Mijnstreek, Peel en Maas en Gennep zijn er mensen ziek geworden en zijn er ook mensen overleden. Dat komt dan hard aan.

We hebben ook gevraagd of het, ondanks alle beperkingen, toch lukt om naar elkaar om te zien. Dat blijkt beslist het geval te zijn. Er wordt echt vanalles bedacht om de leden een hart onder de riem te steken. Daar zijn we hartstikke trots op!

We hebben een speciale nieuwsbrief gemaakt waarin we onze bevindingen tijdens de belronde op een rij hebben gezet.

Nieuwsbrief resultaten belronde