Acht nieuwe leden voor KBO Hoensbroek!
De KBO-afdelingen zijn weer volop aan de slag. Kijk maar eens naar KBO Hoensboek. Deze afdeling presenteerde zich op een buurtfeest in Lotbroek met een mooi verzorgde informatiekraam met allerlei informatiemateriaal en op het televisiescherm een presentatie over de KBO. “En met succes!” vertelt secretaris Wim van Bavel. “We hebben deze middag maar liefst 8 nieuwe leden mogen noteren, waarvan 3 jonge senioren van net 55 jaar. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee, want we willen onze vereniging graag verjongen. We hebben ook bedacht waar KBO eigenlijk voor staat: Kom Bij Ons! Iedereen is van harte welkom!”
Op de foto staan de volgende bestuursleden van links naar rechts: Jan van Berkel, penningmeester Frits Storms, voorzitter Louis Bos en Sophy Jongen. Secretaris Wim van Bavel staat niet op de foto, want… hij heeft de foto gemaakt!