KBO PCOB vernieuwt

KBO Limburg is aangesloten bij de landelijke organisatie KBO PCOB. Een samenwerkingsverband van Unie KBO en PCOB. Samen de grootste seniorenorganisatie van Nederland en een belangrijke landelijke speler als het gaat om de belangenbehartiging van senioren. Binnen KBO PCOB wordt gewerkt aan een vernieuwingsproces. Voor KBO Limburg een belangrijk proces dat zeker ook de afdelingen, de basis van de KBO, kan raken. Zo`n proces gaat nooit zonder slag of stoot en dat is ook hier het geval. De afdelingen wilden graag weten hoe de zaken ervoor staan en daarom kwamen ze afgelopen maandag bij elkaar in Roermond. Voorzitter Marcel Ballas praatte de afdelingsbesturen bij en legde uit welke stappen KBO Limburg in dit proces zet. Er konden vragen worden gesteld en daar maakten veel afdelingen gebruik van. Er werd gediscussieerd en er was uitleg van de kant van het Bondsbestuur. Een nuttige bijeenkomst. Het Bondsbestuur deed ook de belofte dat de afdelingen de komende periode regelmatig worden geïnformeerd over de voortgang.