Aanbieding Musical Kinky Boots: 2 kaarten voor de prijs van 1!
Een mooie aanbieding van het Theater aan het Vrijthof voor de leden van KBO Limburg. Op woensdag 27 november beleeft daar de MUSICAL KINKY BOOTS zijn Limburgse première. De dag ervoor, dinsdag 26 november is er een speciale Ladies Night. Voor deze beide voorstellingen en voor die op donderdag 28 november geldt: 2 tickets voor de prijs van één! Interesse? Bel de Uitbalie: 043-3505555 en vermeld de code “Kinky”. Alle drie de voorstellingen beginnen om 20.00 uur.
KINKY BOOTS werd op Broadway en West End overladen met prijzen. De musical werd uitgeroepen tot beste musical! Deze ontroerende feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, maakte een zegetocht langs de grote theaters in alle wereldsteden. Niet in het minst door de prachtige kostuums, de swingende choreografieën en de fantastische nieuwe songs van wereldster CYNDI LAUPER. Nu eindelijk ook in de Nederlandse theaters en dus ook in Maastricht, waar de musical (Nederlandstalig gezongen) als eerste te zien is in Limburg! De hoofdrollen worden vervuld door Vajèn van den Bosch (On your feet, Grease), Naidjim Severina (The Lion King) en Jonathan Demoor (Soldaat van Oranje). Een absolute MUST SEE!
Aanbod is op basis van beschikbaarheid en exclusief bespreek- en transactiekosten.