Prijswinnaars Rebus Samen tegen eenzaamheid

In senioren Limburg van oktober stond een prijsvraag in het kader van de ‘Week tegen Eenzaamheid’. De oplossing van de rebus: ‘Samen tegen eenzaamheid, aandacht voor elkaar’. Er zijn heel veel goede oplossingen binnegekomen, zowel via de mail als ook telefonisch en per post. Alle deelnemers hartelijk dank daarvoor.

Uit alle goede oplossingen zijn voor de regio’s Noord-, Midden- en Zuid-Limburg elk drie winnaars geselecteerd. De winnaars in Noord-Limburg zijn B. Walter uit Leunen, Gerda Steegh uit Wellerlooi en Marian Kerkhofs uit Baarlo. In Midden-Limburg zijn dat Annie Schonkeren uit Stramproy, M. Wayen uit Horn en Ria Stakenburg uit Heythuysen. In Zuid-Limburg tenslotte Bella Simenon uit Stein, Jose Beckers uit Geleen en mevrouw Lemmerling uit Margraten. Zij hebben allemaal een lunch voor twee personen gewonnen!

Samen met de twee andere prijswinnaars uit de regio (Noord, Midden of Zuid) en hun introducees en Guus van Egdom, projectleider ‘Samen tegen eenzaamheid’, gaan de winnaars lunchen in de regio en samen in gesprek over wat hen als senioren zoal bezighoudt. Dat vraagt nog wel even geduld vanwege de huidige coronamaatregelen. Maar zodra het kan en verantwoord is gaan we de lunches organiseren.

Alle prijswinnaars van harte proficiat!