KBO Limburg roept op tot verbinding

Vandaag hield KBO Limburg de jaarlijkse Algemene Vergadering (AV). Dit jaar voor de eerste keer digitaal! Er werd o.a. gesproken over het nieuwe Beleidsplan 2021-2024. Daarin een oproep aan de afdelingen en zeker ook aan de leden om zich in te zetten voor de verbinding tussen de verschillende generaties en groepen binnen onze samenleving. We kunnen immers veel voor elkaar betekenen. Die positieve lering trekt KBO Limburg uit de coronacrisis.

Tijdens deze coronacrisis zien we overal initiatieven ontstaan om van betekenis te zijn voor elkaar. In straten, wijken en dorpen, en zeker ook bij KBO-afdelingen. Maar KBO Limburg wil een stap verder zetten en contact zoeken met andere groepen in de samenleving. Met jongeren bijvoorbeeld. Kijken wat we van elkaar kunnen leren en hoe we er voor elkaar kunnen zijn. Elkaar verhalen vertellen, elkaar op weg helpen. Kijken hoe we samen deze coronacrisis door kunnen komen, maar ook hoe we daarna samen verder kunnen gaan. KBO Limburg is op zoek naar ideeën en initiatieven om samen op te pakken. Ze zijn van harte welkom via info@kbolimburg.nl of bel tijdens kantooruren naar ons kantoor in Roermond 0475-381740. Omzien naar elkaar, dat doen we samen!