Samen tegen eenzaamheid: effe bellen, wie bel jij?
Om juist in deze tijd mensen een hart onder de riem te steken is de Provincie Limburg een campagne gestart die oproept tot het bellen van een dierbare of een goede bekende die je al lang niet meer hebt gezien of gesproken. Een prima initiatief, want eigenlijk is dat heel eenvoudig. Gewoon eens even iemand opbellen die je in deze tijd van beperkte bewegingsvrijheid nauwelijks ziet. Leuk voor degene die wordt gebeld, maar ook voor de beller zelf. KBO Limburg ondersteunt deze actie dan ook van harte. Past ook heel goed in ons project Samen tegen eenzaamheid!
 
Vandaag hebben we het affiche van de campagne doorgestuurd naar alle KBO-afdelingen met de oproep dit naar zoveel mogelijk mensen te sturen of op allerlei plaatsen op te hangen. We roepen ook alle lezers van dit bericht op om mee te doen: gewoon effe bellen, wie bel jij? We hopen van harte dat heel veel mensen dankzij deze campagne een telefoontje krijgen!