Beleidsplan 2021-2024: verjongen, vernieuwen, versterken en verbinden!

KBO Limburg kijkt met ambitie naar de toekomst zo blijkt uit het Beleidsplan 2021-2024: Verjongen, vernieuwen en versterken! Kernwaarden daarin zijn o.a.: Gelukkig ouder worden en Samen optrekken: senioren met elkaar, maar ook met andere groepen/generaties. Met dit plan wil KBO Limburg senioren nog steviger op de kaart zetten. Samen met de afdelingen en met alle senioren zelf. In het voorwoord schrijft voorzitter Marcel Ballas: “We moeten steeds laten zien wie we zijn en waar we voor staan. Verantwoordelijkheid nemen, onze toegevoegde waarde in de samenleving laten zien, zorgen dat we serieus worden genomen. Niet klagen, maar verbinding zoeken en samen oplossingen aandragen. Daar zijn we goed in en ook druk mee bezig. Niet alleen binnen en vanuit de KBO maar ook op tal van andere terreinen, als vrijwilligers, mantelzorgers en als opa’s en oma’s. Belangrijk is dat de maatschappij dat ook ziet en hoort, zeker via social media. Daar liggen de verbindingen, ook met andere groepen en generaties, voor het oprapen.”

Nieuwsgierig wat er nog meer in staat?

Beleidsplan 2021-2024 Vernieuwen, verjongen, versterken en verbinden