Limburg in beweging blijkt heus kijkcijferkanon!

Vanaf 1 februari heeft het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback gemaakt op L1, met elke dag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen tot en met april weer dagelijks verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts. En daar zijn veel mensen blij mee zo blijkt uit de kijkcijfers. Gemiddeld kijken er maar liefst 70.000 mensen en een groot deel daarvan doet vast en zeker ook mee. Het gemiddelde vorig jaar was 50.000 kijkers. Daarmee is dit programma voor L1 echt een kijkcijferkanon. Bij die 20.000 extra kijkers zijn ongetwijfeld veel KBO leden. Zo brengen we zoveel mogelijk senioren in beweging en werken we samen aan onze gezondheid!