Samen doen: met wie kun je een wandeling maken?

Nog steeds hebben we te maken met allerlei beperkingen vanwege Covid-19. Daardoor ligt voor veel mensen de eenzaamheid op de loer. Dan is het belangrijk om steeds te kijken wat wel mogelijk is en hoe je elkaar hierin kunt helpen. De provincie voert een gerichte campagne om eenzaamheid te bestrijden. Zo was er onlangs de oproep om regelmatig iemand op te bellen. Nu de lente in aantocht is, komt de provincie met de oproep om eens een wandeling te maken met iemand die niet zo makkelijk buiten de deur komt. Wandelen is een prettige manier om coronaproof bij elkaar te zijn, een praatje te maken en ook nog samen in beweging te zijn. KBO Limburg ondersteunt deze campagne van harte. Daarom aan iedereen de oproep: denk eens na met wie u of met wie jij een wandeling zou kunnen maken. Zo strijden we Samen tegen eenzaamheid!