Senioren Limburg met o.a. Benoit Wesly en nog veel meer

Onlangs werd Senioren limburg nr. 2 niet alleen bezorgd bij de leden van KBO Limburg maar ook nog eens op 150.000 extra adressen. Dat gebeurde in wijken waar weel senioren wonen. Daarmee wil KBO Limburg nog veel meer senioren bewegen om lid te worden van de KBO! De moeite waard. Neem nou het blad senioren Limburg. Deze keer met een boeiend interview met de Maastrichte ondernemer Benoit Wesly voor wie het leven een rollercoaster is. Iemand die als geen ander weet waar het in het leven om draait. Ook Leonie Schierbeek-van Lin komt aan het woord. Zij won een tablet in de tabletprijsvraag van KBO Limburg en gaat nu vol vertrouwen de digitale snelweg op. Twee jonge marketeers vertellen over de mogelijkheden zie zij zien voor KBO Limburg, Simone Gerono over hoe belangrijk bewegen is voor senioren en senior Nico Havenaar vertelt dat hij in tijden van corona vooral zijn vrijwilligerswerk heeft gemist. Veel leesplezier.

Senioren Limburg nr 2 2021