KBO Afdelingen timmeren al 60 jaar aan de weg!

1961 was kennelijk een goed jaar om een KBO-afdeling op te richten. Dit jaar bestaan namelijk verschillende KBO-afdeling maar liefst 60 jaar. Al zes decennia organiseren senioren in Beek, Heythuysen en Ysselteyn-Vredepeel allerlei activiteiten. Veel beweging, bijeenkomsten over allerlei interessante thema’s, uitstapjes en ook heel veel sociale activiteiten. In onze afdelingen wordt omgezien naar elkaar en komen we op voor de belangen van senioren. De vele honderden leden van deze afdelingen profiteren intussen ook nog van allerlei voordelen. Korting op de zorgverzekering en de rijbewijskeuring en op allerlei producten in de voordeelwinkel van de landelijke organisatie KBO PCOB.  Een mooi voorbeeld is KBO Beek. Een springlevende vereniging met tal van activiteiten en een duidelijke beleidsvisie. Kijk maar eens in ons blad Senioren Limburg nr 3 dat eind september uit kwam.

Op de bovenstaande foto v.l.n.r. Vic Sturmans, Jan Retera, Mieke Vervoort, Jan Geurts, Jan Raes en Louis Speetgens. (foto: Françoise Petersen)

Senioren Limburg nr. 3 2021