Senioren Limburg nummer 4 met Twan Huys, maar ook met een verdrietig randje…

Deze week hebben de leden van KBO Limburg de laatste editie van senioren Limburg van dit jaar ontvangen. Op de cover prijkt Twan Huys  die zijn ouders een 10 geeft voor alles wat ze voor hem hebben gedaan. Aan dit mooie artikel kleeft onverwacht een verdrietig randje. Eind november overleed onze fotograaf en adviseur KBO Leden Huub Corstjens. Hij maakte de mooie foto’s bij dit verhaal. We konden toen niet bevroeden dat dit zijn laatste fotoreportage zou worden. We zijn Huub veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor de KBO heeft gedaan en zullen hem erg missen.

In het blad een verslag van de reis naar Zeeland eind september met een groep senioren uit Meerssen en Valkenburg die in juli werden overspoeld door het wassende water. Ze vonden het heerlijk er een dagje uit te zijn op uitnodiging van KBO Zeeland. Léon Lemmens voorzitter van KBO Geleen-Zuid en De Kluis won de Bank van de Bank en verschillende afdelingen vierden onlangs hun 60-jarig bestaan. Tot slot het verslag van de lunch met de prijswinnaars van de rebus over eenzaamheid in Senioren Limburg van september 2020. Door corona moesten ze lang wachten voordat ze hun prijs konden incasseren. Het bleek de moeite waard. Ze konden aardig wat met elkaar delen over hoe om te gaan met eenzaamheid.