Let op: nep-CBR-website gezondheidsverklaring

Vandaag ontvingen we een melding van een van onze leden. Hij had een gezondheidsverklaring nodig vanwege de 75+-keuring. Die regelde hij via de, naar hij veronderstelde, officiële website van het CBR en hij betaalde daar ook voor. Toen hij met zijn papieren bij de keuringsarts kwam, bleken dit helemaal geen officiële papieren van het CBR te zijn. De keuringsarts vertelde dat deze vorm van oplichting vaker voorkomt. Wij adviseren iedereen heel goed op te letten of de website wel echt van het CBR is. Bij een veilige website begint de Url, het adres, met https:// de ‘s’ staat daarbij voor ‘secure’, veilig dus. In de adresbalk staat ook een slotje. Regel een gezondheidsverklaring altijd via de website van CBR.

Klik hier voor de webpagina van CBR over de gezondheidsverklaring