Nieuw voor leden: Ons Magazine Limburg

Deze week ontvangen de leden van KBO Limburg het nieuwe ledenblad: Ons Magazine Limburg. Dit blad is het resultaat van de samenwerking met KBO Brabant, Gelderland en Overijssel. Ieder heeft een eigen editie, met een eigen regioreportage en samen delen we de basisinhoud. Daarin overigens ook volop aandacht voor alle vier de provincies. Met in Ons kloppend hart reportages van activiteiten bij afdelingen, in het Fotoalbum een nostalgische foto van een KBO-lid en in Onsje Geluk aandacht voor een bijzondere hobby. Deze keer die van Janny Pieper uit Oldenzaal (!) die al 21 jaar lang het pak maakt voor de prins. In deze editie sowieso de nodige aandacht voor carnaval. Voor tradities boven en onder de grote rivieren en een mooie reportage van de Tempeleers in Maastricht waar ‘Plezeer en sjariteit’ altijd hand in hand gaan. Verder een uitgebreid interview met zanger Stef Bos en aandacht voor de erkenning van doodgeboren kinderen. Per 1 januari zijn naast KBO Limburg ook de KBO’s van Noord-Holland, Gelderland en Overijssel uit Unie KBO gestapt. KBO Brabant deed dat al 12 jaar geleden. Samen vertegenwoordigen we ruim 200.000 senioren. De voorzitters van deze vijf bonden vertellen over het nieuwe Senioren Netwerk Nederland dat ze hebben opgericht om samen op te komen voor de belangen van onze senioren!  Nieuwgierig? Klik op onderstaande link!

Elke maand Ons Magazine Limburg ontvangen?

Ook elke maand Ons Magazine Limburg ontvangen? Word dan lid van de KBO-afdeling in de buurt. Naast dit  nieuwe leden blad profiteren onze leden ook van allerlei voordelen. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan de activiteiten binnen de afdeling en ook zelf meehelpen. Omzien naar elkaar dat is wat we doen bij de KBO! Zin om mee te doen? Word lid!

Van harte welkom!