KBO present op Lentebeurs Bij STOX in Roermond

Op woensdag 15 maart zijn KBO Roermond, KBO Limburg en KBO Boukoul te vinden in het tuincentrum Bij STOX in Roermond. Daar vindt die dag de Lentebeurs plaats. Senioren uit Roermond en omstreken krijgen er in een gezellige, informatieve en kleurrijke omgeving informatie over allerlei verschillende seniorondersteunende en dienstverlenende organisaties en organisaties op het gebied van vrijetijd en hobby. Deze Lentebeurs staat in het teken van bewegen, ontspanning, digitalisering, verminderen van eenzaamheid en gezond eten. Er is ook aandacht voor wat de gemeente Roermond aan activiteiten ontplooit, speciaal voor senioren. Als KBO’s presenteren we o.a. het nieuwe ledenmagazine Ons Limburg.

Iedereen is van harte welkom en natuurlijk is het ook mogelijk om lid te worden!

wanneer – woensdag 15 maart 2023, van 11.00 tot 16.00 uur

waar – tuincentrum Bij STOX, Sint Wirosingel 180, Roermond