Theaterproductie Sterrelicht over eenzaamheid en dementie op 24 en 25 juni in Heerlen

Op 24 en 25 juni presenteren KBO Limburg en KBO Heerlen Stad het theaterstuk Sterrelicht in  het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.  Dit theaterstuk wordt op de planken gebracht door de Senioren toneelclub van KBO Heerlen Stad aangevuld met twee jeugdige acteurs. Initiator en productieleider is Jo Piefer, voorzitter van deze KBO-afdeling. De regie is in handen van Monique Selij. Voor de toneelvoorstelling vertelt Math Gulpers, voorzitter Alzheimer Parkstad en Netwerk Palliatieve Zorg, over eenzaamheid en dementie. Beide voorstellingen beginnen om 15.00 uur en zijn GRATIS TOEGANKELIJK.

Sterrelicht is een productie van Luc Stevens die eerder al veel lof oogstte in Belgisch Limburg. Het theaterstuk wordt ondersteund door het Interreg V-A Euregio Maas-Rijn programma en de gemeente Heerlen. Het is een verhaal over hoop, gezelligheid en warme buurten. Pijnlijk actueel over eenzaamheid, maar ook hoopvol en gezellig, daar waar het gaat over verbonden zijn en elkaar ontmoeten in warme buurten en open instellingen. Dat alles maakt Sterrelicht tot een warme theatervoorstelling met een vleugje muziek en een flinke portie humor. Voorafgaand aan de toneelvoorstelling vertelt Math Gulpers, voorzitter Alzheimer Parkstad en Netwerk Palliatieve Zorg, over eenzaamheid en dementie. Zijn  verhaal gaat over moeilijke tijden, eenzaamheid en mensen met dementie. Maar ook over mooie momenten die zij met hun naasten beleven.

De voorstellingen zijn te zien op 24 en 25 juni in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Aanvang is 15.00 uur en het einde is voorzien rond 16.30 uur. De toegang is gratis, wel is het wenselijk vooraf kaarten te reserveren. Dat kan via Kassa PLT Heerlen 045-5716607 of klik op

Klik hier voor kaarten             

Flyer Sterrelicht nieuwe eindversie

Flyer Theaterstuk Sterrelicht