Ons Limburg juni met Peter Winnen

De leden van KBO Limburg ontvingen afgelopen week de juni-editie van het ledenmagazine Ons Limburg. Op de cover oud-wielrenner Peter Winnen. Hij vertelt in Ons over zijn wielercarrière, zijn ontdekking van het schrijverschap, het verlies van zijn partner Yvonne en het opnieuw ontdekken van de liefde. Psychotherapeut Frans de Laat vertelt over grensoverschrijdend gedrag bij ouderen. Dat komt heel vaak voor en toch wordt er vaak nauwelijks over gepraat, met alle gevolgen van dien. Er komen ook drie senioren aan het woord die op latere leeftijd zijn gaan studeren, er is aandacht voor stiefgrootouders, palliatieve zorg en een gezamenlijk woonproject voor senioren. En dat is nog maar een greep uit de totale inhoud van Ons. Zeer de moeite waard om elke maand in de bus te krijgen. Dat kan heel eenvoudig: door lid te worden van de KBO! Van harte welkom.

Ons Magazine Limburg juni 2023