Schaf nu een fietshelm aan met 25 euro korting!

Onlangs ging de Campagne ‘Limburg zet je fietshelm op!’ van start. Doel is om zoveel mogelijk mensen, en zeker senioren, te bewegen een fietshelm te dragen. Het aantal oudere fietsers dat na een ongeval met ernstig letsel op de spoedeisende hulp terecht komt, neemt toe. In een kwart van de gevallen gaat dit om ernstig hersenletsel. Het gebruik van een fietshelm vermindert de kans daarop met een derde. Dat is substantieel. Toch draagt nog maar 2 procent van de fietsers een helm. Daarom kunnen Limburgers van 55 jaar of ouder tussen 3 juni en 3 augustus met 25 euro korting een fietshelm aanschaffen bij aangesloten fietswinkels. Op de campagnewebsite kan vanaf 3 juni een kortingsvoucher worden
gedownload. Er is budget voor 1750 helmen. Wees er dus snel bij!

Campagne website