Ons Limburg juli/augustus met luitenant-generaal B.D Leo Beulen

Inmiddels hebben hopelijk alle leden van KBO Limburg de nieuwe uitgave van Ons Magazine Limburg ontvangen. Door een stevige storing bij Post NL liep met name de postverzending vertraging op. Ook kwamen de bulkpakketten te laat aan bij onze rayonbezorgers. Daardoor liep ook de bezorging via de afdelingen hier en daar vertraging op. Heel vervelend, maar… laat er uw leesplezier niet door bederven. Het is namelijk weer een heel mooie uitgave geworden. Op de cover prijkt Luitenant-generaal B.D. Leo Beulen. Hij vertelt openhartig over zijn werkzame leven als Commandant der landstrijdkrachten, maar ook dat zijn gezin nu toch echt op de eerste plaats komt. In schrijf Ons op pagina 7 een oproep voor nieuwe fiscalisten en belastinginvullers. Misschien iets voor u? Van harte welkom! 

Verder een mooi interview met Monique van de Ven, een indrukwekkend artikel waarin twee kleinkinderen vertellen over hun opa’s die vochten in Indonesië, maar daar nooit over spraken. Ze maakten daarover de documentaire ‘Kleinkinderen van de Oost’. Een heel ander verhaal gaat over OOPOEH, dat staat voor Opa’s en Oma’s Passen Op een Huisdier! Dat blijkt zeer de moeite waard. En verder o.a. artikelen over valpreventie, het delen van je huis met een jongere woningzoekende, oogaandoeningen, misleidende energiecontracten en nog veel meer! Lekker lezen dus weer voor KBO-leden, veel plezier! 

Ons Magazine Limburg juli-augustus 2023

Nog geen lid? Misschien een idee om u aan te sluiten? Dan valt elke maand dit mooie blad op de mat. Van harte welkom!

Goed idee, ik word lid!