Chantal Saes is onze nieuwe consulent

Met ingang van 1 juli is Chantal Saes de nieuwe consulent van KBO Limburg. Chantal is 32 jaar en volgde o.a. de opleidingen Sociaal Pedagogisch Werker, Toegepaste Gerontologie en
Seniorencoach. Ze was eerder werkzaam bij Land van Horne en Burgerkracht. Sinds 2016 is ze zelfstandig ondernemer. Haar bedrijf heet ‘Leven met een glimlach’. Ze geeft lezingen over de ouderenzorg, leefplezier en omdenken. Daarnaast coacht ze mantelzorgers. Zelf was ze ook mantelzorger voor haar opa met dementie. Chantal is initiatiefnemer en kartrekker van Hofje het Genietschap in de gemeente Weert, een woongemeenschap voor 50-plussers.

In haar motivatiebrief schrijft ze o.a.: ‘Ik wil graag dat alle ouderen gezond, maar vooral gelukkig oud kunnen worden. Verbinding creëren vind ik belangrijk, de ouderen echt zien en talenten, kennis en ervaring zoveel mogelijk benutten. Ik bouw graag samen met anderen aan een mooie omgeving voor ouderen. Een omgeving waarin zij vooral gelukkig oud kunnen worden.’  Een mooi vertrekpunt voor haar werk als consulent bij KBO Limburg.

Van harte welkom!