Teken de petitie voor een beter ouderenbeleid!
Op 22 november gaat Nederland naar de stembus om de nieuwe Tweede Kamer en indirect ook een nieuwe regering te kiezen. Senioren Netwerk Nederland roept iedereen op in het stemhokje rekening te houden met de plannen die politieke partijen hebben voor ouderen. Het netwerk is daarvoor een landelijke petitie gestart.

 

Het is van groot belang dat politieke partijen goede plannen hebben voor senioren. Goede plannen op het gebied van wonen, zorg, inkomen, welzijn, veiligheid en buurtvoorzieningen. Als de politiek nu geen werk maakt van passend beleid voor senioren, treft dat in de (nabije) toekomst miljoenen Nederlanders.

Senioren Netwerk Nederland, waarin seniorenverenigingen KBO-Brabant, KBO Gelderland, KBO Limburg, KBO Noord-Holland en KBO-Overijssel met elkaar samenwerken, roept iedereen op de petitie Oud genoeg om wijs te kiezen! te tekenen. Wie de petitie ondertekent laat aan alle politieke partijen van Nederland weten dat hij of zij gaat stemmen op díe partij die een verstandig ouderenbeleid in het verkiezingsprogramma heeft opgenomen.

Doe mee en teken de petitie! Laat de politieke partijen weten dat u op 22 november wijs gaat stemmen!

► NAAR DE PETITIE