Ontmoet de KBO op de Hiltho in Horst en in de Pop Up Store Veiligheid in Makado Beek
Deze week staat in het teken van senioren, want zondag 1 oktober was het de internationale dag van de senioren. Dat betekent bijvoorbeeld dat er her en der veel aandacht is voor eenzaamheid en vooral voor hoe we eenzaamheid kunnen bestrijden en liefst voorkomen. Ons KBO-afdelingen zijn daar wekelijks mee bezig. Lid worden van een van onze afdelingen is dan ook van harte aan te bevelen! Een sociaal netwerk dichtbij huis en allerlei activiteiten om aan deel te nemen.
Als KBO zijn we, samen met het Huis voor de Sport, van 5 t/m 22 oktober te vinden in de Pop Up Store in overdekt winkelcentrum Makado in Beek. Thema daar is veiligheid. We bieden informatie over valpreventie en over de KBO in het algemeen. Van 6 t/m 11 oktober is de KBO ook te vinden op de grote Hiltho Paviljoenbeurs in Horst. Alle gelegenheid dus om elkaar te ontmoeten. We begroeten u graag in Horst en/of in Beek!