Ons Limburg 10 Kennismaking met Simone Gerono

In Ons Limburg november stelt onze nieuwe directeur Simone Gerono-van Bun zich graag aan u voor. Een belangrijke drijfveer voor haar is het toevoegen van kwaliteit aan het leven van senioren. Dat daarbij beweging een belangrijke rol speelt, zal niemand verbazen, gezien haar ervaring vanuit het Meer Bewegen voor Ouderen en het Huis voor de Sport. Ook voor Foppe de Haan is beweging belangrijk, met zijn 80 jaar is hij nog hartstikke fit. Uit ervaring weet hij bovendiendat je altijd meer kunt dan je denkt. In deze Ons een mooie reportage over het Missiemuseum in Steyl waar een groep leden van KBO Roermond op bezoek ging. Ze keken hun ogen uit naar wat er allemaal te zien is. Daarbij dan ook nog boeiende uitleg van conservator Paul Voogt. Uiteraard is er aandacht voor de Tweede Kamerverkiezingen met een overzicht van de plannen van de partijen rondom ouderenbeleid. In het Onsje Geluk zien we de Geleense schilder Sef Wehrens. Met zijn 87 jaar schildert hij nog steeds graag. Hij vindt zijn inspiratie in het Limburgs landschap en in zijn tuin. En dit is nog maar een greep uit de onderwerpen die Ons november biedt. Veel leesplezier met deze tiende Ons Limburg!