Liever langer thuis met de KBO!

Onlangs in Dagblad De Limburger opnieuw de bijlage Liever langer thuis. Daarin allerlei informatie om het voor senioren makkelijker te maken om zo lang mogelijk thuis op hun vertrouwde plek en in hun vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. Ook de KBO kan daar een belangrijke rol bij spelen. Onze afdelingen bieden immers dichtbij huis een heleboel mogelijkheden: sociale contacten, meedoen aan allerlei activiteiten en via onze ouderenadviseurs informatie over de voorzieningen in de buurt zijn om langer thuis te kunnen blijven wonen. Vandaar ook dat de KBO in deze bijlage te vinden is met een eigen pagina: Liever Langer Thuis met de KBO!

Elke regio heeft een eigen editie, hieronder vindt u ze allemaal, uiteraard inclusief de KBO-pagina!

Liever Langer Thuis Maastricht & Heuvelland

Liever Langer Thuis Midden Limburg

Liever Langer Thuis Noord Limburg

Liever Langer Thuis Parkstad Limburg

Liever Langer Thuis Westelijke Mijnstreek