Ons december: bijzondere Kerst bij KBO Groot Stein en collectief aanbod zorgverzekeringen

Deze week valt de nieuwe Ons op de mat bij de leden van KBO Limburg. Weer een ledenmagazine boordevol nuttige, boeiende en leuke artikelen. Als altijd in november het collectieve aanbod van de zorgverzekeringen. Dat zijn er drie voor komend jaar: VGZ, CZ en Zilveren Kruis. Belangrijk om goed te kijken of er een aanbod bij zit dat bij uw situatie past. Natuurlijk is er ook een kloppend hart-verhaal. Dat gaat over KBO Groot Stein, een bloeiende afdeling waar veel wordt georganiseerd. Voor de Kerstmiddag heeft voorzitter Herman Stijnen (foto) zelfs de bekende operazanger Marco Bakker weten te strikken. Daarnaast een mooi interview met Peter Lalieu, voorzitter van KBO Sevenum en chauffeur voor het project AutoMaatje. In Schrijf Ons aandacht voor het Eetpunt in Ysselsteyn-Vredepeel dat 15 jaar bestaat, een leerzaam spel om peuters te leren tellen en een 100 jaar oud gedicht over een hondje! En natuurlijk nog veel meer dat de moeite van het lezen waard is.