Collectief aanbod Zorgverzekeringen KBO Limburg 2024

KBO Limburg biedt dit jaar van maar liefst 3 zorgverzekeraars, een zorgverzekering met collectiviteitskorting aan. Op het basispakket is korting wettelijk niet meer toegestaan. Maar u kunt nog wel aantrekkelijke kortingen krijgen op de aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekering én de zorgverzekeraars bieden een aantal extra voordelen. Deze aanbieding geldt alleen voor KBO-leden. Wilt u ook profiteren van deze aanbieding en van de andere voordelen die KBO Limburg biedt? Word dan ook lid. U bent van harte welkom! Klik op de knop ‘Lid worden’ rechtsboven op uw scherm.

Meer weten over het aanbod van VGZ, Zilveren Kruis en CZ? Klik op onderstaande link.

Wilt u het volledige aanbod overzichtelijk naast elkaar? U vindt het in Ons december op de pagina’s 24 t/m 27.