Ons nu ook 11x per jaar digitaal

KBO-leden ontvangen 11x per jaar het magazine Ons in de brievenbus. Daar is nu een digitale variant bijgekomen. Vanaf januari ontvangen alle KBO-leden van wie we een mailadres hebben ook 11x per jaar het digitale Ons Mailmagazine. Uiteraard alleen als ze dat willen, afmelden is altijd mogelijk. Maar we hopen natuurlijk dat onze leden dit digitale magazine op prijs stellen en graag willen blijven ontvangen.  Ons Mailmagazine versturen we telkens tussen twee papieren magazines. Een gratis extra service van KBO-Limburg, exclusief voor KBO-leden!

Vanuit dit Mailmagazine kunnen KBO-leden doorklikken naar de geheel vernieuwde website onsmagazine.nl. Ook die is exclusief voor KBO-leden! Bij het eerste bezoek aan deze website moeten zij hun ledenaccount activeren. Is dat eenmaal gebeurd, dan vinden ze volop lees- en puzzelplezier en kunnen ze profiteren van aantrekkelijk ledenvoordeel en leuke dagjes uit.
Bent u nog geen lid van de KBO? Dan is dit misschien een goed moment om in te stappen. Dat gaat heel eenvoudig, klik rechtsboven op de website op ‘lid worden’ vul de gegevens in en klik op verzenden. Dan ontvangt u vanaf februari ook Ons Mailmagazine in uw mailbox en ons uitgebreide ledenmagazine Ons in de brievenbus. Van harte aanbevolen!