Extra Workshops Digitale Weerbaarheid met Discovery Museum

Afgelopen jaar heeft KBO Limburg samen met het Discovery Museum Kerkrade de workshop Digitale Weerbaarheid ontwikkeld en deze gratis aangeboden aan de afdelingen. Zo hebben we samen een bijdrage geleverd aan de Sociale agenda van de provincie. De deelnemers waren erg tevreden over de informatie die ze in deze workshop kregen. Er was zoveel belangstelling bij de KBO-afdelingen dat het oorspronkelijke aantal van 25 workshops al snel uitgebreid moest worden en zelfs dat bleek niet genoeg.

We zijn heel blij dat we dit voorjaar nog 6 extra workshops Digitale Weerbaarheid kunnen aanbieden. Voorwaarde is wel dat deze workshops voor 1 juni a.s. worden ingevuld.
Door de samenwerking van Discovery museum en KBO Limburg is deze workshop gratis voor de organiserende KBO-afdeling. Alle afdelingen hebben hier inmiddels een mail over gekregen. Belangrijk om hier snel op te reageren, want wie het eerst komt…

Alle informatie over de workshop is te vinden in de onderstaande flyer.