Let op: noodfonds energie gaat sluiten!

Het Noodfonds Energie, dat op 22 januari 2024 is geopend, sluit naar verwachting tussen voor 18 maart 2024! De exacte datum is afhankelijk van de hoeveelheid aanvragen die de komende dagen nog worden gedaan. Het Noodfonds helpt huishoudens met steun bij het betalen van hun energierekening. Tot nu toe hebben 142.000 huishoudens steun aangevraagd.

Wie nog kans wil maken op steun uit het Noodfonds, moet dus snel een aanvraag indienen. Dat kan via de website van het Noodfonds energie
Op deze website is ook meer informatie te vinden over wie een aanvraag kunnen indienen.

Als de aanvraag is goedgekeurd loopt de uitbetaling via de energieleverancier. Wie al een aanvraag heeft gedaan, maar nog geen bericht heeft ontvangen, moet even geduld hebben. Er zijn nog de nodige aanvragen in behandeling. Zodra een aanvraag is behandeld, komt er een bericht via een e-mail. Check daarom ook de spambox regelmatig. 

NB Het noodfonds energie is inmiddels gesloten!