Freya Pijnenborg projectleider Senioren zelf aan zet, praat vandaag over morgen!

Freya Pijnenborg is de projectleider voor het project senioren zelf aan zet. Freya heeft veel ervaring als projectleider en adviseur en daarbij ook veel vrijwilligersorganisaties geïnspireerd om na te denken over de thema’s wonen, welzijn en zorg. Haar sterke kanten zijn o.a. zelfredzaamheid, eigenaarschap, zelf doen en zeker ook faciliteren van de afdelingen. Zelf zegt ze daarover: ‘Ik krijg energie als senioren zelf, al dan niet met hulp, aan de slag gaan om met elkaar het gesprek over later aan te gaan.’ Wat dat betreft is dit project haar op het lijf geschreven! Het project loopt twee jaar. Dat betekent dat er in de komende twee jaar in vier provincies, naast Limburg ook Brabant, Overijssel en Zeeland, zo’n 1.000 lokale bijeenkomsten op wijk- en dorpsniveau worden georganiseerd. KBO-leden, maar ook (nog)niet-leden gaan samen in gesprek over de toekomst. Als senioren nemen we daarmee zelf het heft in handen. Heel belangrijk! Binnenkort gaan we van start met het informeren van de Ouderenadviseurs over dit project en al snel daarna volgen de KBO-afdelingen. Nieuwsgierig naar dit bijzondere project? Klik dan hier