Soms heb ik hulp nodig

Els is dol op voordeeltjes

Els is iemand die graag vertelt, zeker onder het genot van een lekkere cappuccino. ‘Deze week realiseerde ik me dat ik al 5 jaar met pensioen ben! Die tijd is echt omgevlogen. En dan te bedenken dat ik er tegenop zag om aan deze nieuwe fase van mijn leven te beginnen. Ouder worden, best ingewikkeld, om over oud(er) zijn maar helemaal te zwijgen, dat wil toch niemand’ begint Els haar verhaal. ‘Hoewel? Ik heb nu wel tijd om die dingen te doen die ik echt leuk vind. Daar moest ik even over nadenken hoor. Maar ik ontdekte dat ik het hartstikke leuk vind om nieuwe dingen te leren. Ik spreek nu bijvoorbeeld een aardig woordje Frans, daar ben ik best trots op. Nu kan ik eindelijk alle gerechten op de kaart lezen als we tijdens ons jaarlijkse vriendinnenweekend in zo’n typisch Frans restaurantje iets gaan eten.’

Op de vraag hoe het eigenlijk met haar gaat, komt ze met een onverwacht antwoord:

‘Ik heb me gerealiseerd dat ik soms hulp nodig heb. Als er iets mis is met mijn computer bijvoorbeeld of als ik even niet weet waar ik terecht kan met een bepaalde vraag. Ik wist nooit goed wie ik zou kunnen vragen totdat ik me aansloot bij de KBO. Daar zijn altijd mensen die raad weten. Paul bijvoorbeeld, die is altijd bereid om me te helpen en weet eigenlijk ook altijd raad. Heel waardevol.

’ Els heeft trouwens nog iets ontdekt bij de KBO: voordeel! ‘Voor voordeel kan ik heel goed terecht bij de KBO. En ik ben dol op voordeeltjes. Goedkope energie, korting op mijn zorgverzekering en steeds weer leuke aanbiedingen van allerlei producten.

Eht super! Ook daarom ben ik lid geworden van de KBO. De contributie valt heel erg mee en die heb je echt zo terugverdiend. De KBO heeft mij echt veel gebracht.’

Doe net als Els en word ook lid van de KBO. Profiteer van alle voordelen en maak gebruik van de mogelijkheden die de KBO biedt. Klik op de button en vul het formulier in. We sturen je dan direct digitaal ons jaaroverzicht 2020 en een editie van het landelijke blad van KBO PCOB.

Voel je thuis bij de KBO. Van harte welkom.