KBO biedt Els veel meer dan alleen voordeel

Els vertelt graag, zeker onder het genot van een lekkere cappuccino. “Deze week realiseerde
ik me dat ik al 5 jaar met pensioen ben! En dan te bedenken dat ik er tegenop zag. Maar ik heb nu juist tijd om dingen te
doen die ik echt leuk vind. Zo spreek ik inmiddels een aardig woordje Frans! Handig hoor in zo’n
typisch Frans restaurantje. Ik ben ook lid geworden van de KBO. Alleen al voor alle voordeeltjes, maar de KBO biedt me nog veel meer!”

Toch gaat niet alles vanzelf voor Els. “Als er iets mis is met mijn computer bijvoorbeeld of als ik even niet weet waar ik terecht kan met een bepaalde vraag. Ik wist nooit goed wie ik zou kunnen vragen, totdat ik me aansloot bij de KBO. Daar vind ik mensen die raad weten in allerlei situaties. Paul bijvoorbeeld, die is altijd bereid om me te helpen. Heel waardevol.”

KBO komt op voor jouw belang!
Landelijk, provinciaal en lokaal komt de KBO op voor senioren. Met een krachtig geluid om de positie van senioren te verbeteren.
Denk daarbij aan koopkracht en pensioenen, maar ook aan veiligheid, wonen en zorg.

KBO heeft mij veel gebracht!
“Ik ben oprecht blij dat ik lid ben geworden van de KBO. De contributie valt heel erg mee en heb je snel terugverdiend. Kijk maar eens in de ledenwebshop, die biedt veel voordeel en telkens weer nieuwe aanbiedingen. Maar ik heb ook nieuwe mensen leren kennen die gewoon hier bij mij in de buurt wonen. De KBO heeft mij echt veel gebracht.” 

KBO biedt heel veel voordeel!
• 11x per jaar het interessante ledenmagazine Ons.
• Waardevolle ondersteuning van ouderenadviseurs en belastinginvullers.
• Lokale voordelen en ledenvoordeelwinkel.
• Voordelige zorgverzekering en energie.
• Korting op verplichte rijbewijskeuring 75+.

 

Doe net als Els en word ook lid van de KBO. Klik op de button en vul het formulier in. We sturen je dan direct digitaal ons jaaroverzicht 2022 en een editie van het ledenmagazine Ons.

Voel je thuis bij de KBO. Van harte welkom.