Jos en Ans vragen aandacht voor hun belangen

Jos en Ans hebben het fijn samen. Ze genieten van het leven en vertellen graag over de reizen die ze samen maken. “Een tijdje terug maakten we een wandeltocht in Toscane. Prachtig landschap met mooie vergezichten. Op een gegeven moment zei ik tegen Annie: waar zou je eigenlijk willen wonen als we echt oud zijn? Ze keek me verwonderd aan. ‘Waar ben jij nou mee bezig? We wonen toch prima?’ Voor nu wel ja, maar hoe zit dat straks als we misschien echt hulp nodig hebben. We keken elkaar aan en vroegen ons ineens af wie er eigenlijk opkomt voor onze belangen.”

Omzien naar elkaar, dat is mooi! Het bevalt Jos en Ans heel goed bij de KBO. “Wij kunnen er ons ei heel goed kwijt. We organiseren activiteiten en helpen ook graag de wat oudere leden. De KBO staat echt ergens voor,  gewoon een goeie club!”

 
KBO komt op voor jouw belang!
Landelijk, provinciaal en lokaal komt de KBO op voor senioren. Met een krachtig geluid om de positie van senioren te verbeteren. De koopkracht en de pensioenen, maar ook veiligheid, wonen en zorg. En zo kwamen Jos en Ans uit bij de KBO. “Die komt voor ons op in Den Haag, in Limburg en gewoon hier bij ons in het dorp. Dat vinden we belangrijk. Indexering van de pensioenen bijvoorbeeld, dat moet nu echt gebeuren. We zijn een groep die er toe doet in de samenleving, daar moet ook waardering voor zijn.”

 

KBO biedt heel veel voordeel!
• 11x per jaar het interessante ledenmagazine Ons.
• Waardevolle ondersteuning van ouderenadviseurs en belastinginvullers.
• Lokale voordelen en ledenvoordeelwinkel.
• Voordelige zorgverzekering en energie.
• Korting op verplichte rijbewijskeuring 75+.

 

Doe als Jos en Ans en sluit je aan bij de KBO.  Klik op de button en vul het formulier in. We sturen je dan direct digitaal ons jaaroverzicht 2022 en een editie van het ledenmagazine Ons toe.

Voel je thuis bij de KBO. Van harte welkom.