senioren Limburg bezorgd in 185.000 brievenbussen!

Afgelopen week hebben maar liefst 185.000 Limburgse senioren het blad Senioren Limburg ontvangen. Niet alleen onze eigen leden ontvingen het in de brievenbus. Het blad is ook op 150.00 adressen bezorgd in postcodegebieden waar veel senioren wonen.

Op de cover prijkt columnist van De limburger Gerard Kessels. In het blad vertelt hij dat schrijven hem gelukkig maakt. Hij tracteert de lezers ook op een column van zijn hand. In het blad ook ruim baan voor de allereerste gedeputeerde voor (o.a.) seniorenzaken Robert Housmans. Hij voelt zich als een vis in het water. Maar wat voor vis? Lees het maar in het artikel! We besteden ook veel aandacht aan de inzet en creativiteit van onze afdelingen in Coronatijd, dat is echt omzien naar elkaar! Ook aandacht voor het project Samen tegen eenzaamheid en tot slot een mooi ledenvoordeel van Livesafe en een aanbieding om lid te worden van KBO Limburg. Van harte aanbevolen.

Senioren Limburg nr 2 juni 2020 ed ML